Jää ja vesi

Uinti - Taitavaksi vedessä 

Ideoita ja harjoitteita uinnin tekniikkaharjoittelun tueksi.

Tekniikkaa on haastavaa oppia, jos perus vesitaidot on heikolla tasolla. Demossa käymme läpi tukiharjoitteita, sekä erilaisia tekniikkadrillejä uinnin tekniikkaopetuksen tueksi, sekä saatte myös ideoita siihen miten harjoittelua voi eriyttää taitotason mukaan. 

Vesipelit - Leikin varjolla liikettä

Ideoita ja vinkkejä miten harjoitella erilaisia vesitaitoja pelien ja leikkien avulla. Leikin varjolla oppiminen on mukavaa ja tehokasta!

Essi Kuivalainen
Essillä on yli 20 vuoden kokemus uinninopetuksesta. Hän on myös toiminut valmentajana kilpauinnin parissa . Koulutukseltaan Essi on liikunnanohjaaja AMK ja työskentelee tällä hetkellä liikunta-alan yrittäjänä.

Essi Kuivalainen

Jääkiekko

Demon sisältö: Leijonat - Finhockey - LEIJONA-Koulukiekko

Tom Koivisto
Olen pelannut yli 20 vuotta ammatikseni jääkiekkoa suomessa ja ulkomailla. Olen käynyt ammattivalmentajatutkinnon vierumäellä. Olen toiminut nyt 10 vuotta Naantalin VG-62:n valmennuspäällikkönä.

Tom Koivisto

Muodostelmaluistelu – yhteisöllistä liikuntaa kaiken tasoisille oppijoille

Muodostelmaluistelutunnilla käymme läpi muodostelmaluistelun elementtejä, sekä miten ne toimivat eri tasoisilla oppijoilla. Teemme yksinkertaisia elementtiharjoitteita, joista kokoamme pienen ohjelman tunnin loppuun. Muodostelmaluistelu sopii kaikentasoisille liikkujille ja jopa tukee jään kanssa vieraampien oppijoiden kehitystä luistelijoina enemmän kuin yksin harjoittelu. Muodostelmaluistelutunnilla emme syvenny taitoluistelun perusteisiin, vaan keskitymme nimenomaan erilaisiin elementteihin ja luisteluun yhdessä.

Aliisa Wahlsten
Oma taustani on lajin parissa kilpaurheilijana 20-vuotiaaksi, minkä jälkeen olen siirtynyt enemmän valmentajan roolin puolelle. Kokonaisuudessaan olen valmentanut luistelijoita luistelukoulusta aikuisharrastajiin yli 10 vuoden ajan. Tällä hetkellä valmennan erityisesti 13-19-vuotiaita sekä yli 25-vuotiaita Naantalissa VG-62-seurassa. Minusta jokainen, joka pystyy kävelemään luistimilla voi myös osallistua muodostelmaluisteluun. Odotan jo innolla, että pääsen jakamaan parhaat vinkit kouluympäristöön, tuomaan luistelutunneille uutta sisältöä sekä antamaan materiaalit, joita voi hyödyntää omilla liikuntatunneilla. Nähdään tunnilla! :)

Aliisa Wahlsten