Fysiikkaa ja motoriikkaa

Toiminnallinen treeni

10 liikkeen kiertoharjoittelu. Liikkeet harjoittavat monipuolisesti kestäyyyskuntoa, voimaa ja liikehallintaa. Alussa liikkuvuutta lisäävä alkulämmittely ja sen jälkeen kiertoharjoittelu. Yhtä liikettä tehdään 40 sek ja vaihtoaikaa on 20 sekuntia. 4 kierrosta. Joka liikkeeseen on vähintään kaksi eri variaatiota. 

Hanna Saario
Hannalla on 13 vuoden hyvinvointiyrittäjätausta. Koulutukseltaan Hanna on personal trainer ja fysioterapeutti. Hän on pitänyt toiminnallisia ryhmäliikuntatunteja ja voimavalmennusta yli 10 vuoden ajan.

Hanna Saario

Kamppailulajit ja itsepuolustus kouluopetuksessa

Käydään läpi yksinkertaisia kamppailulajeissa käytettyjä harjoitteita joilla itsepuolustusta ja kamppailua voidaan turvallisesti käsitellä kouluissa liikuntatunneilla.

Jani Heiskanen
Olen ammatiltani peruskoulun matemaattisten aineiden opettaja, joten kouluympäristö on tuttu. Kamppailulajien parissa kokemusta on karttunut noin 20 vuoden ajan ja nykyään pyöritän iltaisin kamppailusali Yamamichia Turussa. Päälajini on karate, siitä olen saavuttanut 3.dan mustan vyön, mutta olen tutustunut varsin kattavasti muihinkin lajeihin.

Jani Heiskanen

Nuorten voimaharjoittelu 

Demossa tarjotaan erilaisia vaihtoehtoja turvalliselle, tehokkaalle ja aktiiviselle voimaharjoittelu tunnille. Tunti pitää sisällään keinoja ja ratkaisuja isojen ryhmien ohjaamiseen, sekä rajoitettujen välineiden tai tilojen käyttöön. Lisäksi demossa annetaan vinkkejä alkulämmittelyyn, sekä laajaa liikepankkia nuorten voimaharjoitteluun. 

Motoriikkaklinikka 

Motoriikkaklinikka sisältää erilaisia motorisia pelejä / leikkejä, mitkä soveltuvat liikuntatunneille alkulämmittelyyn tai itse tunnin aiheeksi. Demo tarjoaa tuttujen perusmotoristen taitojen harjoitteluun mielekkäitä variaatioita. Tunnin aikana liikutaan ja pelaillaan aktiivisesti. 

Jesse Jokiniemi
Olen 26 vuotias personal trainer ja fysiikkavalmentaja. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (amk) ja opiskelen tällä hetkellä Turun ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi. Liikunta-alalta työkokemusta on kertynyt noin kuuden vuoden ajalta fysiikkavalmentaja, personal trainerina ja liikunnaohjaajana. 

Jesse Jokiniemi

Painia koulussa

Tunnilla keskitytään mattosarjoihin, pariharjoitteisiin ja erilaisiin painillisiin vääntötilanteisiin. Painilliset harjoitteet pidetään yksinkertaisina ja kaikille soveltuvina. 

Jussi-Pekka Lammi 
Toimin Turun Voimamiehissä seuratoiminnan johtajana ja nassikkaryhmien valmentajana. Itse olen harrastanut kuntopainia 3 vuotta. 

Jussi-Pekka Lammi

Yleisurheilu

Demoilla perehdytään hyppylajien sekä aitajuoksun opetukseen.  

Maija Haartela-Vuori
Olen salolainen luokanopettaja ja toimin vapaa-ajallani Salon Vilpas yleisurheilun valmennuspäällikkönä. Olen valmentanut seurassa lähes kaksikymmentä vuotta ja päässyt seuraamaan muun muassa Wilma Murron hienoa kasvutarinaa.

Maija Haartela-Vuori