TVT-koulutusta terveystiedon opettajille: Canva - monipuolinen graafisen suunnittelun työkalu

  • ti 21.3.2023 klo 16:3017:30
  • Teams

Liito ry järjestää TVT-koulutusten sarjan terveystiedon opettajille keväällä 2023! 

Koulutussarjan ensimmäisessä osassa tutustutaan Canvan käyttöön. Canva on monipuolinen, pilvipohjainen graafisen suunnittelun työkalu. Ilmaisen Canva oppilaitoksille -tilin avulla voit luoda kiinnostavia oppitunteja kutsumalla oppilaat Canva-luokkaan, jossa voit esimerkiksi jakaa täydennettäviä tehtävämonisteita. Oppilaat voivat myös työstää samaa tehtävää yhtä aikaa tai luoda omia töitä alusta loppuun. Canvasta löytyy tuhansia käyttövalmiita muokattavia mallipohjista minkä tahansa aineen, aihepiirin tai luokka-asteen opetukseen. Canvassa on myös monipuoliset intergaatiomahdollisuudet muihin oppimisalustoihin (Canvas, Schoology, D2L, Moodle, Blackboard, Google Classroom, Microsoft Teams).

Hinta

Koulutuksen hinta on 15 euroa. Koulutukseen voivat osallistua vain LIITO ry:n jäsenet. Lisätietoa jäsenyydestä

Ilmoittautumiset

Ilmoittauminen lomakkeella 19.3.2023 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi maanantaina 20.3.

Ennakkotehtävä

Jos sinulla ei ole Canva -tunnuksia, luo tunnukset (mieluiten oppilaitoksen sähköpostiosoitteella) ennen koulutusta. Ohjeet tilin luomiseen Canva -tilin luominen ja sille kirjautuminen. Tilin luomisen jälkeen rekisteröidy Canva oppilaitoksille -käyttäjäksi. Ohjeet Lisätietoja Canva oppilaitoksille -tilistä, kohdasta Miten voin hakea Cancva -oppilaitoksille käyttäjäksi.

Canva -koulutus on osa TVT-koulutusten kokonaisuutta.

TVT-koulutussarjan ajankohdat ja aiheet

Kouluttajaesittely

Anna Haapalainen (LitM), LIITO ry:n pedagoginen asiantuntija, liikunnan ja terveystiedon opettaja Rantakylän yhtenäiskoulu, Mikkeli

  • Canva - monipuolinen graafisen suunnittelun työkalu
  • 9. luokkalaisten valtakunnallinen terveystiedon koe työpaja
  • Sukupuutto 2200 - kansantaudit pelillisesti perehdytys

Johanna Korkeamäki, koulu- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattori, Suomen Punainen Risti

  • Punaisen Ristin oppimateriaalipalvelu

Mari Vesanummi, tuottaja, Yle Uutisluokka

  • Yle Triplet - uutisvideoista oppimateriaalia

Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat LIITO ry:n toiminnassa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, kiusaamiselle, syrjinnälle ja muulle epäasialliselle käytökselle. Osallistumalla LIITO ry:n tapahtumiin sitoudut toimimaan tämän mukaisesti.