Terveystiedon valtakunnallinen koe ja Google työkalut terveystiedon opetuksessa

  • ke 3.11.2021 klo 1215:30
  • Google Meet

Ohjelma 

12.00–12.30 LIITO ry:n terveiset: 

- vuoden terveystiedon opettajan julkistus 

- terveystiedon materiaalipankki ja #perjantaivinkkaus

- terveystiedon valtakunnallinen koe 9-luokkalaisille

12.30–14.15 Google for Education mahdollisuudet terveystiedon opetuksessa, Google Forms (lomake-työkalu) ja Google Classroom perustoiminnot. Esimerkeissä hyödynnetään muun muassa Terveystiedon valtakunnallista koetta. 

14.15–14.30 Tauko

14.30–15.30 Google Forms (lomake-työkalu) edistyneemmille. Miten Google Forms taipuu haarautuvaksi lomakkeeksi tai vaikka pakopeliksi?

Kouluttajaesittely

Kouluttajana toimii Anna Haapalainen (LitM) on tällä hetkellä virkavapaalla liikunnan ja terveystiedon opettajan työstään Rantakylän yhtenäiskoulusta Mikkelissä ja toimii marraskuun loppuun asti LIITO ry:ssä pedagogisena asiantuntijana. Rantakylän yhtenäiskoulu on tunnettu innovatiivisesta otteesta opetusteknologian suhteen. Koulussa on aaktiivisessa käytössä Google ympäristö ja kokemuksia on kertynyt niin luokkahuone- kuin etäopetuksessakin. Anna on tehnyt myös valtakunnallisen terveystiedon kokeen sähköisen toteutuksen Google lomakkeelle kahtena vuonna LIITO ry:n toimeksiantona.

Hinta

Koulutuksen hinta on 20 euroa. Koulutukseen voivat osallistua vain LIITO ry:n jäsenet. Lisätietoa jäsenyydestä

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset ilmoittautumislomakkeella 27.10.2021 mennessä. 

Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat LIITO ry:n toiminnassa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, kiusaamiselle, syrjinnälle ja muulle epäasialliselle käytökselle. Osallistumalla LIITO ry:n tapahtumiin sitoudut toimimaan tämän mukaisesti.