Vuoden koululaisliikkuja 2023 - Alina Nikkilä Kangasalta

29.8.2023

Alina on 9-luokkalainen Pitkäjärven koulusta Kangasalta. Alina pelaa Pyrinnössä koripalloa ja on viime vuoden SM-pronssimitalista U14 joukkueessa. Alina pelaa myös lentopalloa LP-Kangasalan C1 -joukkueessa. Tänä vuonna he saavuttivat SM-hopeaa ja Alina valittiin SM-turnauksen All Star kuusikkoon sekä pelaa ikäistensä maajoukkueessa.

Alina on koulun suhteen erittäin myönteinen ja taitava oppilas. Hän pärjää koulussa erinomaisesti. Hän on aina iloisella mielellä, hymyilee ja auttaa muita. Hän ei jätä ystäviään pulaan, huomioi heikompia ja osaa suhteuttaa toimintaansa ympäristönsä mukaan.

Alina on siis todellakin huippu-urheilija jo ikäisekseen. Poikkeuksellisen hyvin tuon tason urheilijaksi hän ottaa muut huomioon liikuntatunneilla ja muualla. Alina kehuu muita, on esimerkillinen, positiivinen ja ennen kaikkea saa muita innostettua liikkumaan omalla asenteella ja tsempillä. 

Viime lukuvuonna Alina liikutti ja vei urheilutapahtumiin ranskalaisia vaihto-opiskelijoita sekä koko viime kevään hän auttoi kepeillä liikkuvaa luokkatoveria selviytymään koulun arjessa. Alina on esimerkillinen valinta vuoden koululaisliikkujaksi.