Vuoden 2023 terveystiedon opettaja – Tuija Smolander Helsingistä

21.4.2023

Tuija Smolander on toiminut pitkään liikunnan ja terveystiedon opettajana Stadin ammattiopistossa ja jäänyt eläkkeelle vuoden 2023 alusta. Hän kehittää omaa työtään jatkuvasti ja miettii uusia, opiskelijalähtöisiä toimintatapoja. Eläkkeellelähdön kynnykselläkin hän edelleen jaksoi miettiä uusia tapoja opettaa yksilöllisesti. Tuija myös jakaa omia materiaalejaan auliisti kollegoille ja kyselee palautetta tekemistään materiaaleista. Hän myös osaa ottaa palautetta vastaan. Hieno kollega ja ehdottomasti palkitsemisen arvoinen.

Tuija kehittää omaa lähiopetusta ja verkko-opetusta jatkuvasti. Hän on avoin uusille ideoille ja tykkää tehdä yhteistyötä. Tuija on liikunnan ja terveystiedon opettaja, joka päivittää omaa osaamistaan säännöllisesti. Innostava, kannustava ja mahtava kollega ja opettaja. Tuija elää kuten opettaa.

Tuija on konkariope, jolta muut opettajat saavat paljon uusia vinkkejä myös omaan opetukseen. Hänellä on 'takataskussaan' aina liikuntaan tai terveystietoon sopivia ideoita, joita hän myös jakaa auliisti.

Lisätietoja:
Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat LIITO ry, puheenjohtaja Mirva Ikola, puh. 040 704 2812
Vuoden terveystiedon opettaja Tuija Smolander, puh. 040 758 4187, email: tuija.smolander2(at)gmail.com