European School Sport Day 24.9.2021

8.4.2021

European School Sport Day pyrkii liikuttamaan lapsia ja nuoria eri puolella Eurooppaa. Koulut voivat järjestää omannäköisen tapahtumansa käytettävissä olevilla tiloilla ja välineillä joko liikunnanopetuksen parissa tai välintunneilla.

Ilmoita koulusi mukaan Euroopan liikuntapäivään ja järjestä oman koulusi liikuntapäivä samanaikaisesti muiden eurooppalaisten koulujen kanssa. Tänä vuonna päivän virallinen ajankohta on 24.9.2021, mutta oman koulun tapahtuman voi järjestää myös eri päivänä saman viikon aikana.

Haastamme mukaan suomalaiset koulut ja erityisesti liikunnanopettajat raportoimaan, miten lapset liikkuvat mahdollisesta koronatilanteesta huolimatta koulupäivän aikana. Kannustimena arvomme osallistuneiden kesken lahjakortteja Piresman nettikauppaan, jonka koulu voi käyttää liikuntavälineiden hankintaan.

Mitä osallistuminen vaatii?

Ennakkorekisteröitymisen

-  Raportoinnin European School Sport Day osallistujamääristä

-  5 valokuvaa toiminnasta ladattuna raportointilomakkeelle.  

Rekisteröinti ja raportointi vievät aikaa noin 2-5 minuuttia.

Lisäksi suositellaan, että viikosta julkaistaisiin muutama sosiaalisen median julkaisu aihetunnisteella #essd2020 , #beactive ja #ESSDFIN

Valokuvia otettaessa on hyvä huomioida, että kuvista selviäisi millaisesta toiminnasta on kyse, mutta kuvissa mahdollisesti näkyvät henkilöt eivät olisi tunnistettavissa.

Rekisteröidessä tiedustellaan koulun ID-numeroa. Tähän voi kirjata esimerkiksi koulun nimestä kolme ensimmäistä kirjainta ja postinumeron. Rekisteröinti pitää vahvistaa sähköpostiin saapuvalla linkillä. 

Arvonta

-  Kaikkien osallistuneiden* koulujen kesken arvotaan vähintään kuusi 200 euron (alv 0%) lahjakorttia www.piresmanet.fi verkkokauppaan. 

*osallistumiseksi luetaan ne koulut, jotka ovat rekisteröityneet sivulla, toteuttaneet liikunnallisen aktiviteetin ja laatineet koonnin annettuun päivämäärään mennessä.

Mahdolliset yhteydenotot
eva-greta.snall(at)turku.fi

Yhteistyössä mukana
Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat ry. ja Oy Piresma Ab

Toivomme jäsentemme aktiivista osallistumista eurooppalaiseen liikuntapäivään.