European School Sport Day 2019, 27.9./samalla viikolla

4.9.2019

European School Sport Day 2019

Ilmoita koulusi mukaan Euroopan liikuntapäivään ja järjestä oman koulusi liikuntapäivä samanaikaisesti muiden eurooppalaisten koulujen kanssa. Tänä vuonna päivän virallinen ajankohta on 27.9.2019, mutta oman koulun tapahtuman voi järjestää myös eri päivänä saman viikon aikana.

Miksi osallistua?

-  Osallistu yhdessä miljoonien eurooppalaisten kanssa samanaikaisesti (vuonna 2018 yhteensä yli 2 miljoonaa eurooppalaista oppilasta osallistui) ja jaa kokemuksesi esimerkiksi kansainvälisen yhteistyökoulun kanssa. Viime vuonna osallistujia oli yhteensä 28 maasta.

Arvonta

-  Kaikkien osallistuneiden* koulujen kesken arvotaan kaksi 400 euron (sis. alv 24%) lahjakorttia www.piresmanet.fi verkkokauppaan. Näiden lisäksi kaikkien niiden koulujen, jotka ovat laatineet liikuntapäivästään sosiaaliseen mediaan (esim. Facebook/Twitter) jonkinlaisen tuotoksen (kuva, video, kuvaus jne.) oikeilla aihetunnisteilla (#ESSD2019, #Beactive, #ESSDFIN) ja laatineet vaadittavat dokumentit arvotaan useampi 100 euron (sis. alv 24%) lahjakorttia em. verkkokauppaan.

*osallistumiseksi luetaan ne koulut, jotka ovat rekisteröityneet sivulla www.essd.eu, toteuttaneet liikuntapäivän ja laatineet koonnin www.essd.eu sivulla 10.10.2019 mennessä.

Mitä osallistuminen vaatii?

- Koulun rekisteröiminen virallisille sivuille (www.essd.eu)

- Liikuntapäivän järjestämisen viikolla 39 (2019).

- Koulun raportin laatiminen (www.essd.eu)

Raportin laatiminen ei ole vaativa prosessi, vaan lähinnä tunnuslukujen kirjaamista.

Koulun ID kohtaan voi kirjata postinumeron ja koulun ensimmäiset kirjaimet.

Rekisteröinti sivulla: www.essd.eu/registration/

Kilpailun säännöt liitteenä.

Yhteistyössä mukana

Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat ry. 

Oy Piresma Ab