LIITO ry tukee jäsenten arkityötä kehittämishankkeella

10.8.2021

Anna Haapalainen on aloittanut neljän kuukauden pestin Liito ry:ssä pedagogisena asiantuntijana. Annan työtehtäviin kuuluu materiaalipankin kokoaminen jäsensivuille terveystiedon- ja liikunnanopetuksen tueksi. Työsuhteen aikana on mahdollista kehittää myös uutta materiaalia esimerkiksi aihealueista, joista sitä on vähemmän. Materiaalin kehittämiseen kutsumme yhteistyöhön sekä terveysjärjestöjä ja lajiliittoja että teitä jäseniä. Olethan yhteydessä Annaan, jos sinulla on materiaalia jaettavaksi tai ideoita/toiveita materiaalien suhteen.  

Tavoitteena on lisätä myös Liito ry:n some näkyvyyttä. Some näkyvyyteen ja materiaalipankkiin liittyen Liiton some-kanavilla vinkataan hyvästä materiaalista liikunnan- tai terveystiedon opetukseen teemalla #perjantaivinkkaus. Vinkkaus voi olla hyväksi havaittu materiaali, seurattava ryhmä somessa, kiinnostava somepersoona, blogi, vlogi tai vaikka podcast. Voit paljastaa oman huikean liikunnan- tai terveystiedonopetukseen liittyvän some-tilisi tai hyvän tekemäsi tai löytämäsi materiaalin. Yhteyttä voivat ottaa yksittäiset opettajat, järjestöt, liitot tai muut materiaalia tuottavat tahot.

#perjantaivinkkauksen esittelyvideo ja ensimmäinen vinkkaus on julkaistu Liito ry:n some-kanavilla YouTubessa, Facebookissa ja Instagramissa.

Materiaalipankki koostuu syksyn aikana jäsensivuillemme ja sieltä löytyykin jo ensimmäinen #perjantaivinkkaus

Annan tavoivat somekanavavien lisäksi sähköpostiosoitteesta: anna.haapalainen@liito.fi 

Perjantaivinkkaus kuva