Terveystiedon aineenhallinta ajantasalle

  • 4.12.202330.11.2024
  • Verkossa

Aineenhallinta ajan tasalle - Asiantuntijatietoa terveystiedon opettajille -verkkoluentosarja

Aineenhallinta ajan tasalle - Asiantuntijatietoa terveystiedon opettajille -verkkoluentosarja kehittää terveystiedon opettajien oppiainekohtaista osaamista ja välittää ajantasaista tutkimustietoa toivotuista teemoista. Luentosarjassa on viisi huippuasiantuntijoiden verkkoluentoa oheismateriaaleineen.

Terveystiedon verkkoluentosarjassa luentojen aiheina ja asiantuntijoina ovat:

  • Seksuaalinen hyvinvointi, Maria Nikunlaakso
  • Terveyden ja sairauden etiikka, Johanna Ahola-Launonen
  • Terveyden tutkimus ja tutkimusmenetelmät – terveystiedon näkökulma, Nelli Lyyra
  • Päihdekasvatuksen moniosaaja, Sara Saarinen
  • Nuorten mielenterveyden haasteet ja mielenterveyden tukeminen opettajan työn arjessa, Anni Helotie

Luentojen tarkemmat esittelyt löytyvät alta.

Verkkoluentosarjoihin osallistuminen on maksutonta. Mukaan voivat ilmoittautua perusopetuksen, lukion, ammatillisen opetuksen, taiteen perusopetuksen ja vapaan sivistystyön opettajat. Koulutukseen osallistujan ei tarvitse olla LIITO ry:n jäsen.

Osallistujat katsovat verkkoluennot omaan tahtiinsa verkko-oppimisympäristössä. Ilmoittautuessaan verkkoluentosarjaan osallistuja sitoutuu katsomaan kaikki viisi sarjaan kuuluvaa luentoa.

Huomioithan, että oppimisympäristö avautuu myöhemmin loppuvuodesta 2023 eli luennot ja muut materiaalit eivät ole vielä saatavilla. Suoritusaikaa on 30.11.2024 saakka. Verkkoluentosarjan laajuus opintopisteinä on yksi. Suorittamisesta saa todistuksen.

Hankkeen toteuttaa Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry. Terveystiedon moduulissa yhteistyökumppanina toimii Liikunnan ja Terveystiedon Opettajien liitto LIITO ry. Tätä opettajien täydennyskoulutushanketta rahoittaa Opetushallitus.

Lisätietoja: toimisto (a_t) bmol.fi, p. 050 573 1472.

Tutustu luentoesittelyihin ja ilmoittaudu mukaan!