Miniopintopäivät - mailapelit teemalla

Aikataulu

16.00-17.00 Tennis

17:00-18:00 Pickleball

18.00-19.00 Padel (ulkona)

Ohjelma

Tennis

Luvassa koulutenniken esittely. Koulutennistä pelataan minitenniskentällä (sulkapallokentän rajat), tarvittaessa myös useampi pelaaja voi pelata samalla kentällä. Käytämme pehmeää palloa ja pienempiä mailakokoja. Teemme minikentällä paljon samalaisia harjoituksia/pelejä, mitä tehdään ison kentän tenniksessä. Luvassa on tenniksen perusteet ja hauskoja pelejä sekä takuu varmaa hikoilua:)

Pickleball

Tutustutaan USA:n nopeimmin kasvavaan urheilulajiin, koukuttavan hauskaan pickleballiin. Käydään läpi pickleballin keskeiset säännöt, pistelasku, syöttövuorot ja taktiikan perusteita. Lisäksi harjoitellaan peruslyöntejä ja tehdään erilaisia kouluihinkin soveltuvia harjoitteita. Ja lopuksi laitetaan tietysti pelit pystyyn. Hiki pintaan hymyssä suin!

Padel

Luvassa lajiin tutustumista ja esittelyä. Käydään läpi lajin perusteita ja sääntöjä. Opetellaan peruslyöntejä ja lasien käyttöä. Lisäksi käydään läpi erilaisia hauskoja pikkupelejä ja drillejä. Ja tottakai pelataan padelia!   

Kouluttajat

Kimmo Salmi , Tennis
Eura Pickleball EPic ry, Pickleball
Karri Kangasniemi, Padel

Järjestäjät

Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat ry yhteistyössä Suomen Tennisliiton, Pickleball Finlandin/Eura Pickleball EPic ry:n ja Suomen Padelliiton kanssa. 

Hinta

Jäsenille ilmainen, muille 20 euroa. Hinta sisältää ohjelman ja välineet. 

Ilmoittautumiset

Viimeistään 24.4. lomakkeella

Koulutukseen mahtuu 24 osallistujaa. 

Pidätämme oikeudet muutoksiin koronatilanteesta johtuen.