LIITO etäkahvit - Terveystiedon ylioppilaskoe

  • ma 25.3.2024 klo 1819:30
  • Teams-etäyhteys

Tervetuloa mukaan LIITO ry:n järjestämille LIITO etäkahveille keskustelemaan kevään 2024 terveystiedon ylioppilaskokeesta. Paikalla on sensorit Tiina Lehtinen ja Tommi Norppa, jotka vievät huomiot ja pohdinnat sensorikokoukseen. Lisäksi koostamme kirjallisen palautteet YTL:lle.  

Illan aikana voi esittää kysymyksiä, huomioita ja pohdintoja kokeesta. Tarkoituksena on käydä yhdessä keskustelua aiheista. Keskustelua johdattaa terveystietotoimikunnan puheenjohtaja Josefina Koski.

Lähetämme ilmoittautuneille ennakkoon kyselyn ylioppilaskokeen kysymyksiä ja niiden pisteytyksestä. Tämän avulla voimme keskittyä illan keskusteluissa niihin haastavimpiin kysymyksiin. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.3.2024 alla olevalla lomakkeella. Tilaisuus on vain jäsenille. Saat perjantaina 22.3./ilmoittautumisesi jälkeen linkin tiedostoon, johon voit käydä kirjaamassa kommentteja kysymyksistä ja hyvän vastauksen piirteistä sekä Teams-osallistumislinkin. 

Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat LIITO ry:n toiminnassa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, kiusaamiselle, syrjinnälle ja muulle epäasialliselle käytökselle. Osallistumalla LIITO ry:n tapahtumiin sitoudut toimimaan tämän mukaisesti.