European School Sport Day 2023

  • pe 29.9.2023

European School Sport Day pyrkii liikuttamaan lapsia ja nuoria eri puolella Eurooppaa. Koulut voivat järjestää omannäköisen tapahtumansa käytettävissä olevilla tiloilla ja välineillä joko liikunnanopetuksen parissa tai välitunneilla. ESSD liittyy Euroopan urheiluviikkoon, joka on komission aloite fyysisen aktiivisuuden lisäämiseksi.

Ilmoita koulusi mukaan Euroopan liikuntapäivään ja järjestä oman koulusi liikuntapäivä samanaikaisesti muiden eurooppalaisten koulujen kanssa. Tänä vuonna päivän virallinen ajankohta on 29.9.2023, mutta oman koulun tapahtuman voi järjestää myös eri päivänä saman viikon aikana.

Haastamme mukaan suomalaiset koulut ja erityisesti liikunnanopettajat raportoimaan, miten lapset liikkuvat koulupäivän aikana. Kannustimena arvomme osallistuneiden kesken lahjakortteja Piresman nettikauppaan, jonka koulu voi käyttää liikuntavälineiden hankintaan.

Vinkkejä toteutukseen LIITO ry:n jäsensivujen #perjantaivinkkauksessa 

Mitä osallistuminen vaatii?

Ennakkorekisteröitymisen 22.9.23 mennessä 

Raportoinnin European School Sport Day osallistujamääristä, 6.10.23 mennessä 

-  5 valokuvaa toiminnasta ladattuna raportointilomakkeelle.  

Rekisteröinti ja raportointi vievät aikaa noin 2-5 minuuttia.

Lisäksi suositellaan, että viikosta julkaistaisiin muutama sosiaalisen median julkaisu aihetunnisteella #essd2023 , #beactive ja #ESSDFIN

Valokuvia otettaessa on hyvä huomioida, että kuvista selviäisi millaisesta toiminnasta on kyse, mutta kuvissa mahdollisesti näkyvät henkilöt eivät olisi tunnistettavissa.

Arvonta

-  Kaikkien osallistuneiden* koulujen kesken arvotaan vähintään kuusi 200 euron (alv 0%) lahjakorttia www.piresmanet.fi verkkokauppaan. 

*osallistumiseksi luetaan ne koulut, jotka ovat rekisteröityneet sivulla, toteuttaneet liikunnallisen aktiviteetin ja laatineet koonnin annettuun päivämäärään mennessä.

Mahdolliset yhteydenotot
anna.haapalainen(at)liito.fi 

Yhteistyössä mukana
Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat ry. ja Oy Piresma Ab

Toivomme jäsentemme aktiivista osallistumista eurooppalaiseen liikuntapäivään. 

Esimerkkipaketteja mitä Piresman lahjakortilla voi saada. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.