Lumilajeja opettajille - koulutus

  • ke 24.11.2021 klo 1518
  • Ounasvaara hiihtostadion, Rovaniemi

Tervetuloa Lumilajeja opettajille -koulutukseen Rovaniemelle 24.11.2021!

Hiihto ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Suomen Hiihtoliitto tarjoaa opettajakoulutusta yhteistyössä lumilajiseurojen kanssa.  Talven 2021-2022 ensimmäinen koulutus järjestetään Rovaniemen Ounasvaaran hiihtostadionilla keskiviikkona 24.11. klo 15-18. Kolmetuntisen koulutuksen aikana käymme läpi hiihdon opettamiseen liittyvää ideologiaamme Lumilajit Liikuttavat -konseptin hengessä sekä pääsemme itsekin rakentamaan suorituspaikkoja sekä temppuilemaan lumella. Koulutus tarjoaa uusia ideoita hiihtotuntien järjestämiseen ja antaa valmiuden järjestää oppitunteja hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla.

Koulutus on suunnattu kaikille hiihtoa ja lumilajeja kouluissa opettaville henkilöille ja se soveltuu sekä luokanopettajille, että yläkoulujen ja toisen asteen liikunnanopettajille.

Koulutuksen normaali hinta on 30€. Koulutus on ilmainen LIITO ry:n jäsenille. Kirjoita alekoodi: LIITO10 ilmoittautuessasi tapahtumaan. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit, sekä valmiit ohjauskortit liikuntatunnille. Osallistujat tarvitsevat mukaansa omat hiihtovälineet (mieluiten vapaan hiihtotavan, mutta pertsallakin pärjää) sekä säänmukaisen, liikuntaan soveltuvan varustuksen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.11. täällä