Miniopintopäivät Tampereella

Liikuntaa ja luovaa treeniä salissa, pihoilla, puistoissa ja kaduilla. Välineinä hyppynaru sekä oma ja kaverin kroppa. Mistä on kyse?

Pariakrobatia, toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu sekä rope skipping mahdollistavat hauskan ja tehokkaan harjoittelun, jonka toteuttaminen ei vaadi kalliita välineitä tai liikuntatilaa. Luova harjoittelu omaa ja kaverin kehonpainoa hyödyntäen kehittää monipuolisesti perusliikuntataitoja sopien siten erinomaisesti myös koululiikuntaan. Rope skippingin kautta tutustutaan erilaisiin koordinaatio-, rytmitys- ja kestävyysharjoituksiin sekä välineenkäsittelytaitoihin yksin-, pari- ja ryhmähyppyjen kautta. Voimisteluliiton koulutuskokonaisuus sisältää OPS:n mukaisten liikuntataitojen harjoittelua rope skippingiä, pariakrobatiaa sekä toiminnallista liikkuvuusharjoittelua hyödyntäen. Tule mukaan keräämään vinkit liikuntatunnille!

Aikataulu

15.00-16.30 Verryttelynä toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu (sään salliessa ulkona)

16.30-16.45 Tauko

16.45-18.15 Taitoharjoitteluna pariakrobatia

18.15-18.45 Tauko

18.45-20.15 Välineenä hyppynaru: koordinaatiota ja kestävyyttä rope skippingillä (sään salliessa ulkona)

Kouluttajat

Aila Sainio, Lotta Nuppola ja Jenni Tuomela, Voimisteluliitto

Järjestäjät

Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat ry ja Suomen Voimisteluliitto ry, yhteistyössä Tampereen seudun liikunnan ja terveystiedon opettajat ry, Terve koululainen ja Smart Moves -hanke. 

Hinta

Jäsenille ilmainen, muille 20 euroa.

Ilmoittautumiset

Viimeistään 19.8. lomakkeella

Koulutukseen mahtuu 30 osallistujaa.

Kuva: Milla Vahtila