Lumilajeja opettajille - koulutus

  • ke 2.2.2022 klo 1519
  • Kauppi, Tampere

HUOM! Koronatilanteesta johtuen koulutus järjestetään kahdessa osassa:
klo 15-16 koulutuksen teoriaosuus etäyhteyksillä (välttääksemme ryhmän oleskelun sisätiloissa)
klo 17-19 materiaalin jako ja käytännön harjoittelu Kaupissa

Hiihto ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Suomen Hiihtoliitto tarjoaa opettajakoulutusta yhteistyössä lumilajiseurojen kanssa.  Koulutuksen aikana käymme läpi hiihdon opettamiseen liittyvää ideologiaamme Lumilajit Liikuttavat -konseptin hengessä sekä pääsemme itsekin rakentamaan suorituspaikkoja sekä temppuilemaan lumella. Koulutus tarjoaa uusia ideoita hiihtotuntien järjestämiseen ja antaa valmiuden järjestää oppitunteja hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla.

Koulutus on suunnattu kaikille hiihtoa ja lumilajeja kouluissa opettaville henkilöille ja se soveltuu sekä luokanopettajille, että yläkoulujen ja toisen asteen liikunnanopettajille.

Koulutuksen normaali hinta on 30€. Koulutus on ilmainen LIITO ry:n jäsenille. Kirjoita alekoodi: LIITO10 ilmoittautuessasi tapahtumaan. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit, sekä valmiit ohjauskortit liikuntatunnille. Osallistujat tarvitsevat mukaansa omat hiihtovälineet (mieluiten vapaan hiihtotavan, mutta pertsallakin pärjää) sekä säänmukaisen, liikuntaan soveltuvan varustuksen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.1. täällä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠