Lumilajeja opettajille Vantaalla - PERUTTU

Valitettavasti Vantaan Hiihtoseura joutuu perumaan kokonaan Lumilajeja Opettajille -koulutuksen, joka oli tarkoitus järjestää maanantaina 27.2.

 Mikäli haluat osallistua koulutukseen, Suomen Hiihtoliitto järjestää saman koulutuksen Helsinki Ski Weeksin yhteydessä Helsingin Olympiastadionilla maanantaina 20.3. klo 17–20.

*****

Tervetuloa Lumilajeja opettajille -koulutukseen Vantaalle 27.2.2023!

Hiihto ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Suomen Hiihtoliitto tarjoaa opettajakoulutusta yhteistyössä lumilajiseurojen kanssa. Kolmetuntisen koulutuksen aikana käymme läpi hiihdon opettamiseen liittyvää ideologiaamme Lumilajit Liikuttavat -konseptin hengessä sekä pääsemme itsekin rakentamaan suorituspaikkoja sekä temppuilemaan lumella. Koulutus tarjoaa uusia ideoita hiihtotuntien järjestämiseen ja antaa valmiuden järjestää oppitunteja hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla.

Koulutus on suunnattu kaikille hiihtoa ja lumilajeja kouluissa opettaville henkilöille ja se soveltuu sekä luokanopettajille, että yläkoulujen ja toisen asteen liikunnanopettajille.

Koulutuksen normaali hinta on 30€. Koulutus on ilmainen LIITO ry:n jäsenille. Kirjoita alekoodi: LIITO2023 ilmoittautuessasi tapahtumaan. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit, sekä valmiit ohjauskortit liikuntatunnille. Osallistujat tarvitsevat mukaansa omat hiihtovälineet (mieluiten vapaan hiihtotavan, mutta pertsallakin pärjää) sekä säänmukaisen, liikuntaan soveltuvan varustuksen.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen viimeistään 20.2. klo 18.00.