Lumilajeja opettajille Helsingissä

  • ma 20.3.2023 klo 1720
  • Olympiastadion, Helsinki

Tervetuloa Lumilajeja opettajille -koulutukseen Helsinkiin 20.3.2023!

Hiihto ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Suomen Hiihtoliitto tarjoaa opettajakoulutusta yhteistyössä lumilajiseurojen kanssa. Kolmetuntisen koulutuksen aikana käymme läpi hiihdon opettamiseen liittyvää ideologiaamme Lumilajit Liikuttavat -konseptin hengessä sekä pääsemme itsekin rakentamaan suorituspaikkoja sekä temppuilemaan lumella. Koulutus tarjoaa uusia ideoita hiihtotuntien järjestämiseen ja antaa valmiuden järjestää oppitunteja hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla.

Koulutus on suunnattu kaikille hiihtoa ja lumilajeja kouluissa opettaville henkilöille ja se soveltuu sekä luokanopettajille, että yläkoulujen ja toisen asteen liikunnanopettajille.

Koulutuksen normaali hinta on 30€. Koulutus on ilmainen LIITO ry:n jäsenille. Kirjoita alekoodi: LIITO2023 ilmoittautuessasi tapahtumaan. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit, sekä valmiit ohjauskortit liikuntatunnille. Osallistujat tarvitsevat mukaansa omat hiihtovälineet (mieluiten vapaan hiihtotavan, mutta pertsallakin pärjää) sekä säänmukaisen, liikuntaan soveltuvan varustuksen.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 13.3. klo 18.00 mennessä.