LIITO etäkahvit - Terveystiedon ylioppilaskoe

  • ma 3.4.2023 klo 1819:30
  • Teams-etäyhteys

Tervetuloa mukaan LIITO ry:n järjestämille LIITO etäkahveille keskustelemaan kevään 2023 terveystiedon ylioppilaskokeesta. Paikalla on sensori Tiina Lehtinen, joka vievät huomiot ja pohdinnat sensorikokoukseen. 

Illan aikana voi esittää kysymyksiä, huomioita ja pohdintoja kokeesta. Tarkoituksena on käydä yhdessä keskustelua aiheista. Keskustelua johdattaa terveystietotoimikunnan puheenjohtaja Eva-Greta Snäll.

Lähetämme ilmoittautuneille ennakkoon kyselyn ylioppilaskokeen kysymyksiä ja niiden pisteytyksestä.  Tämän avulla voimme keskittyä illan keskusteluissa niihin haastavimpiin kysymyksiin. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.3.2022 klo 15.00 alla olevalla lomakkeella. Tilaisuus on vain jäsenille. Saat ennakkokokyselyn sähköpostiisi ennen tilaisuutta. Ennakkokyselyn vastaukset ja Teams-osallistumislinkki toimitetaan osallistujille ma 3.4. aamulla. 

Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat LIITO ry:n toiminnassa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, kiusaamiselle, syrjinnälle ja muulle epäasialliselle käytökselle. Osallistumalla LIITO ry:n tapahtumiin sitoudut toimimaan tämän mukaisesti.