LIITO etäkahvit - Terveystiedon ylioppilaskoe

  • ma 19.9.2022 klo 1819:30
  • Teams-etäyhteys

Tervetuloa mukaan LIITO ry:n järjestämille LIITO etäkahveille keskustelemaan syksyn 2022 terveystiedon ylioppilaskokeesta. Paikalla on sensori Tiina Lehtinen, joka vievät huomiot ja pohdinnat sensorikokoukseen. 

Illan aikana voi esittää kysymyksiä, huomioita ja pohdintoja kokeesta. Tarkoituksena on käydä yhdessä keskustelua aiheista. 

Lähetämme ilmoittautuneille ennakkoon kyselyn ylioppilaskokeen kysymyksiä ja niiden pisteytyksestä. Oliko kysymys mielestäsi helppo/hyvä, ok vai vaikea/huono. Voit myös kirjoittaa halutessasi lisähuomioita kysymyksestä ja pisteytyksestä.  Tämän avulla voimme keskittyä illan keskusteluissa niihin haastavimpiin kysymyksiin. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.9.2022 klo 15.00 alla olevalla lomakkeella. Tilaisuus on vain jäsenille. Saat Teams-linkin ja ennakkokokyselyn sähköpostiisi ennen tilaisuutta. Ennakkokyselyn vastaukset toimitetaan osallistujille ma 19.9. aamulla. 

Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat LIITO ry:n toiminnassa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, kiusaamiselle, syrjinnälle ja muulle epäasialliselle käytökselle. Osallistumalla LIITO ry:n tapahtumiin sitoudut toimimaan tämän mukaisesti.