Perusliikunta

Juoksutaitokoulutus

Juoksutaitodemossa pureudutaan pikajuoksun perustekniikkaan ja alkukiihdytyksen taitoon sekä näiden opettamiseen. Lisäksi saadaan ilman välineitä tapahtuvista nopeusvoimaharjoitteista, jotka tukevat nopean juoksun ominaisuuksia. Mukaan mahtuu osallistumaan 10-15 innokasta, mutta demoa pystyy seuraamaan useampikin.

HUOM! Demolle mahtuu max. 20 henkilöä. Ole ajoissa paikalla niin pääset mukaan. 

Kouluttajana toimii yleisurheiluvalmentaja ja entinen yleisurheilun moniottelija Tiia Hautala

Tiia Hautala

Polar GoFit -livesykeseuranta

Liikuntateknologia kiinnostaa ja motivoi oppilaita, ja yhä usemmat oppilaat seuraavat ja mittaavat omaa aktiivisuuttaan, treenejään, untaan ja palautumistaan. Demon alussa esitellään Polarin tuotteista parhaiten koulukäyttöön soveltuvia vaihtoehtoja, ja käytännön osuudessa tehdään suoraan koululiikuntaaan soveltuvia harjoituksia. Demolla käytetään valinnan mukaan käsivarresta sykkeen mittaavaa Verity Sense -sykesensoria tai H10-sykesensoria livesykeseurannassa yhdessä Polar GoFit –sovelluksen kanssa. Tavoitteena on antaa osallistujille paremmat valmiudet syketietojen hyödyntämiseen liikunnan ja terveystiedon opetuksessa.


Ville Uronen
Työskentelen Polarilla asiakkuuspäällikkönä ja vastaan Suomen B2B-toiminnasta. Työssäni koulutan paljon opettajia, valmentajia ja liikunta-alan opiskelijoita. Oma koulutustaustani on LitL ja KM.

Ville Uronen

Yleisurheilua koulukentille